CONSTANȚA. Apa va fi oprită în mai multe cartiere, pentru înlocuirea unei conducte

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă cu diametrul de 110 mm, de pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, RAJA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apă în ziua de joi, 31 august 2017, în intervalul orar 9.00-16.00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de bd. Tomis, str. Pictor N. Grigorescu, Ileana Cosânzeana, Lacului, Mioriței, Primăverii, Ion Rațiu, bd. Tomis.

De asemenea, nu vor beneficia de apă consumatorii arondați Punctelor Termice 103, de pe strada Farului și 106, de pe strada Făgetului.

Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei‘, transmit reprezentanții regiei de apă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-apa-va-fi-oprita-in-mai-multe-cartiere-pentru-inlocuirea-unei-conducte-41660.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-apa-va-fi-oprita-in-mai-multe-cartiere-pentru-inlocuirea-unei-conducte-41660-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de distribuție apă potabilă cu diametrul de 110 mm, de pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, RAJA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apă în ziua de joi, 31 august 2017, în intervalul orar 9.00-16.00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii...

Preluat de la romania ntv