Ciprian Tătărușanu a afirmat că nu-și mai leagă prea mari speranțe de calificarea la turneul final, dar își dorește ca România să obțină maximum de puncte după „dubla” cu Armenia și Muntenegru.

„Avem 5%șanse, și asta dacă e să fim optimiști”

Portarul primei reprezentative ar vrea să rejoace partida cu naționala Kazahstanului, încheiată cu scorul de 0-0.

„Avem 5% şanse, şi asta dacă e să fim optimişti. Sper să luăm 6 puncte din aceste două meciuri, vom juca cu toţii ambele meciuri cu gândul la victorie. „Este imposibil să mai schimbăm ceva acum, dar dacă ar fi să schimb un rezultat, mi-aș fi dorit să obținem victoria în Kazahstan. Poate dacă am fi câștigat acel meci, alta era soarta calificării. O singură victorie obținut până acum e puţin, normal. Dar sperăm ca până la sfârşitul calificărilor să fie mai multe victorii”, a afirmat internaționalul român. 

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ciprian Tătărușanu este realist, nu optimist.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Ciprian Tătărușanu a afirmat că nu-și mai leagă prea mari speranțe de calificarea la turneul final, dar își dorește ca România să obțină maximum de puncte după „dubla” cu Armenia și Muntenegru. „Avem 5%șanse, și asta dacă e să fim optimiști” Portarul primei reprezentative ar vrea să rejoace partida cu naționala...

Preluat de la EVZ