Mircea Badea e activ pe rețelele de socializare, mai ales în această perioadă, când se relaxează într-un binemeritat concediu.

Indiferent de locație, cert este că Mircea Badea nu-și uită niciodată ironiile. El a anunțat în primă fază că pleacă din țară ca să mai respire și le dorește tuturor multă la revedere.

Apoi a revenit cu o poză incendiară chiar din concediu, unde relaxat și-a fotografiat iubita, care i-a dăruit și un copil, frumoasa Carmen Brumă.

Într-adevăr că are o iubită frumoasă, nu se știe însă dacă ea chiar a pozat sau doar a fost surprinsă pe picior greșit de al său ironic iubit, care a comentat fotografia: ”Ca un blogar de succes, mi-am luat conservele (sa am ce manca), baxuri cu apa plata (ca aici e probabil scumpa) si am plecat in vacanta. Dimineata, din pat, se vede asa.”

Fără îndoială, dimineața lui este frumoasă, cu un asemenea peisaj. A sa iubită, fără sutien, doar în bikini, pe balcon.

rootstireaActualitate/EsentialMonden
Mircea Badea e activ pe rețelele de socializare, mai ales în această perioadă, când se relaxează într-un binemeritat concediu. Indiferent de locație, cert este că Mircea Badea nu-și uită niciodată ironiile. El a anunțat în primă fază că pleacă din țară ca să mai respire și le dorește tuturor multă...

Preluat de la EVZ