Deşi proaspăt eliberat din închisoare, după aproape două luni, se pare că problemele se ţin scai de Cristian Boureanu, acesta fiind dat în judecată.

Un bărbat din Constanţa îl dă în judecată pe Boureanu pentru un eveniment ce ar fi avut loc în timpul vacanţei de 1 mai.

Acesta povesteşte că se plimba cu un ATV într-o zonă de camping din staţiunea Mamaia, când a fost oprit mai mulți necunoscuți, printre care și Cristian Boureanu.

Aceștia au susținut că vor să știe mai multe despre vehiculul, după care, fără permisiune, Boureanu ar fi sărit pe ATV și a demarat în trombă. Constănțeanul susține că nu a apucat să coboare și a rămas pe ATV.

Boureanu a mers cu o viteză foarte mare și, la un viraj brusc, ATV-ul s-ar fi rasturnat de mai multe ori.

În urma acestui incident, acesta îi cere daune morale şi materiale. Toată povestea pare să fie susţinută de certificatul medico-legal pe care bărbatul l-a obţinut, scrie antena3.ro.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Deşi proaspăt eliberat din închisoare, după aproape două luni, se pare că problemele se ţin scai de Cristian Boureanu, acesta fiind dat în judecată. Un bărbat din Constanţa îl dă în judecată pe Boureanu pentru un eveniment ce ar fi avut loc în timpul vacanţei de 1 mai. Acesta povesteşte că...

Preluat de la EVZ