Michael Jackson ar fi împlit astăzi 59 de ani, milioane de fani din lumea întreagă îl comemorează pe cel supranumit Regele Pop.

Michael Jackson s-a născut pe 29 august 1958, în orăşelul american Gary, din statul Indiana într-o familie numeroasă, cu 9 copii. Michael nu a avut o copilărie lină, încercând mereu să fie la înălțimea așteptărilor tatălui lor, Joseph Jackson.

Legenda muzicii pop a lăsat o moștenire impresionantă în muzică, melodiile sale fiind considerate ever-green-uri.

Viața tumultoasă și controversată a starului a fost, de fapt, doar un paravan al sensibilității sale, el rămânând un copil, în suflet, de aceea a și creat domeniul NeverLand, o oază de distracție pentru copii, dar și pentru copilul din el, un Peter Pan adesea neînțeles de lumea în care a fost nevoit să trăiască.

Între timp, cu câteva săptămâni, Prince Jackson, fiul de 20 de ani al legendarului artist pop Michael Jackson, a făcut un gest impresionant pentru a-şi onora tatăl. Fiul megastarului și-a tatuat pe picior imaginea tatălui său.

Potrivit infomusic.ro, de asemenea, tot ca un omagiu adus lui Michael Jackson, regizorul videoclipului Thriller, John Landis, a relansat acest clip, în variantă 3D.

Regizorul a refuzat să dea mai multe detalii despre modul în care tehnologia 3D va fi utilizată în filmul de 14 minute, însă a zis că va folosi “avantajele 3D într-un mod foarte eficient”.

John Branca, avocatul artistului, a adăugat că Michael urma să folosească elemente 3D în turneul “This Is It”, deci i-ar fi plăcut la nebunie varianta 3D a videoclipului.

“Thriller” este considerat unul dintre cele mai bune videoclipuri făcute vreodată și rămâne singurul care a fost adăugat în Registrul Național (American) de Film de către Biblioteca Congresului Statelor Unite ale Americii.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Michael Jackson ar fi împlit astăzi 59 de ani, milioane de fani din lumea întreagă îl comemorează pe cel supranumit Regele Pop. Michael Jackson s-a născut pe 29 august 1958, în orăşelul american Gary, din statul Indiana într-o familie numeroasă, cu 9 copii. Michael nu a avut o copilărie lină,...

Preluat de la EVZ