ACCIDENT. Patru mașini s-au ciocnit din cauza unui șofer neatent!

Patru autoturisme au fost implicate, în această după-amiază, într-un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. Evenimentul s-a produs într-o intersecție periculoasă, către comuna Florica, județul Buzău. 

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un autoturism care circula dinspre localitatea Florica și a intrat pe șoseaua europeană a apărut brusc în fața a două mașini care circulau spre Urziceni, scrie stiridebuzau.ro.

Din coliziune, unul dintre autoturisme a acroșat un al patrulea vehicul aflat în trafic.

O persoană a fost rănită ușor și a primit îngrijiri pe loc, de la echipajul SAJ sosit la intervenție. Circulația auto a fost oprită între Mihăilești și Hanul Ovidiu.

Sursă foto: Reporter Buzoian, Stiri de Buzău

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-patru-masini-s-au-ciocnit-din-cauza-unui-sofer-neatent-41668.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/accident-patru-masini-s-au-ciocnit-din-cauza-unui-sofer-neatent-41668-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Patru autoturisme au fost implicate, în această după-amiază, într-un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită. Evenimentul s-a produs într-o intersecție periculoasă, către comuna Florica, județul Buzău.  Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un autoturism care circula dinspre localitatea Florica și a intrat...

Preluat de la romania ntv