Show-ul „Bravo, ai stil” promovează tinere care sunt pasionate de modă, care au carismă, atitudine, iar toate aceste calităţi vor fi jurizate de Maurice Munteanu, Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Răzvan Ciobanu. Prezentatoarea Ilinca Vandici a revenit pe platoul de filmare deşi a născut de curând şi arată spectaculos.

În acest sezon, au pornit în luptă pentru marele premiu de 100.000 de lei, tinere din toată ţara: Corabia, Văleni de Munte, Giurgiu, Piatra Neamţ, Bucureşti, Mangalia, Oradea, chiar şi o tânără din Irak, o altă concurentă stabilită la Bruxelles. Dar, ineditul vine din partea a două tinere care vor fi jurizate împreună: “doi în unul”, Emiliana şi Iuliana care vor primi un singur calificativ după fiecare defilare.

Încă un element interesant, în această ediţie este că a fost acceptată o concurentă de 35 de ani, iar cea mai mică are 18 ani şi este din Corabia, Olt.

Potrivit Kanal D, din aproape 6000 de tinere înscrise pentru acest concurs numai 12  au reuşit să treacă de rigorile preselecţiei şi de a putea lupta pentru  marele vis: premiul în bani şi o carieră în televiziune.

Am relatat de mai multe ori despre  show-ul “Bravo, ai stil!” care a stârnit pasiuni şi controverse. Cu certitudine este un show foarte urmărit deoarece oricine poate învăţa despre atitudine si stil. Iar pentru concurente, platoul de filmare este un real motiv de a arăta cât de bine se simt în faţa camerelor de luat vederi, în faţa juriului exigent şi cum să  cucerească telespectatorii, aceasta fiind practic reţeta pentru a avea succes în orice domeniu.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A început sezonul trei „BRAVO, AI STIL!”.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Show-ul „Bravo, ai stil” promovează tinere care sunt pasionate de modă, care au carismă, atitudine, iar toate aceste calităţi vor fi jurizate de Maurice Munteanu, Iulia Albu, Raluca Bădulescu și Răzvan Ciobanu. Prezentatoarea Ilinca Vandici a revenit pe platoul de filmare deşi a născut de curând şi arată spectaculos. În...

Preluat de la EVZ