Zeci de persoane s-au intoxicat cu 'vapori chimici', pe plaje din Marea Britanie! Localnicii, sfătuiți să țină ferestrele închise!

Aproximativ 150 de persoane au suferit iritații ale căilor respiratorii și ochilor pe plaje din Marea Britanie, din cauza unor “vapori chimici” a căror sursă nu a fost identificată, anunță surse citate de postul ITV.

Aproximativ 150 de persoane au acuzat iritații ale ochilor și căilor respiratorii pe plaje din zonele Birling Gap, Eastbourne, Bexhill și Newhaven, în sud-estul Marii Britanii, scrie Mediafax.

Poliția a dispus evacuarea unor plaje, iar localnicilor li s-a recomandat să țină ferestrele închise.

În imaginile difuzate de presă se poate observa un nor de culoare albă care pare a ieși din apa mării.

Autoritățile au confirmat prezența unor “vapori chimici”, fără a putea stabili care este sursa acestora.

Serviciile de intervenție din Sussex au anunțat că cercetează ipoteza unui “incident chimic”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/zeci-de-persoane-s-au-intoxicat-cu-vapori-chimici-pe-plaje-din-marea-britanie-localnicii-sfatuiti-sa-tina-ferestrele-inchise-41638.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/zeci-de-persoane-s-au-intoxicat-cu-vapori-chimici-pe-plaje-din-marea-britanie-localnicii-sfatuiti-sa-tina-ferestrele-inchise-41638-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Aproximativ 150 de persoane au suferit iritații ale căilor respiratorii și ochilor pe plaje din Marea Britanie, din cauza unor 'vapori chimici' a căror sursă nu a fost identificată, anunță surse citate de postul ITV. Aproximativ 150 de persoane au acuzat iritații ale ochilor și căilor respiratorii pe plaje din...

Preluat de la romania ntv