Un taximetrist, arestat după ce a furat banii unui client străin!

Un taximetrist a fost arestat după ce i-ar fi smuls din mână 200 lei și 5 euro unui client străin, după neînțelegeri privind contravaloarea cursei efectuate, transmite Poliția Capitalei. Acesta ar fi comis alte două fapte similare, victime fiind tot cetățeni străini.

Incidentul a avut loc pe 26 august, în jurul orei 3.00, când polițiștii au fost anunțați de doi cetățeni străini că șoferul unui taxi care i-a transportat la o adresă le-a sustras o sumă de bani, în timp ce se aflau într-o zonă din sectorul 1.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că cei doi au luat un taxi din zona Centrului Istoric al Capitalei însă, observând că suma indicată pe aparatul de taxat este prea mare, au vrut să coboare înainte de a ajunge la destinația stabilită inițial, iar în momentul în care unul dintre bărbați a vrut să achite contravaloarea cursei, de 100 de lei, șoferul i-a smuls din mână suma de 200 de lei și 5 euro, după care a părăsit zona“, susține Poliția Capitalei într-un comunicat de presă.

Ulterior, bărbatul a fost identificat și dus la audieri. Polițiștii au stabilit că pe parcursul lunii iunie ar fi comis două fapte similare.

La data de 22 iunie, în jurul orei 18.15, prin amenințare cu un obiect tăietor-înțepător, a deposedat partea vătămată de suma de aproximativ 350 de lei, în timp ce se aflau în taximetrul pe care îl conducea, iar la data de 26 iunie, în jurul orei 01.30, în același mod a amenințat victima și a deposedat-o de un telefon mobil și o sumă de bani, prejudiciul creat fiind estimat la 4.500 de lei“, spun polițiștii.

Bărbatul este arestat preventiv pentru tâlhărie calificată.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-taximetrist-arestat-dupa-ce-a-furat-banii-unui-client-strain-41628.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-taximetrist-arestat-dupa-ce-a-furat-banii-unui-client-strain-41628-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Un taximetrist a fost arestat după ce i-ar fi smuls din mână 200 lei și 5 euro unui client străin, după neînțelegeri privind contravaloarea cursei efectuate, transmite Poliția Capitalei. Acesta ar fi comis alte două fapte similare, victime fiind tot cetățeni străini. Incidentul a avut loc pe 26 august, în...

Preluat de la romania ntv