Un nor de ceață toxică a ajuns pe plajele Marii Britanii - peste 100 de turiști în spital!

Mai mult de 100 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce plaja pe care se aflau, pe coasta estică a Marii Britanii, a fost învăluită într-un nor de ceață toxică, anunță BBC.

Plaja Birling Gap s-a golit, ieri, de oameni, în numai 10 minute, din cauza unui nor de ceață cu miros puternic de clor. Turiștii și britanicii aflați aflați pe malul mării au început să aibă dificultăți de respirație, usturimi de ochi și stări de vomă, astfel că au evacuat zona.

Autoritățile iau în calcul posibilitatea ca norul toxic să fi fost purtat de vânt de la o uzină din Franța, peste Canalul Mânecii, până pe coasta Marii Britanii.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-nor-de-ceata-toxica-a-ajuns-pe-plajele-marii-britanii-peste-100-de-turisti-in-spital-41622.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-nor-de-ceata-toxica-a-ajuns-pe-plajele-marii-britanii-peste-100-de-turisti-in-spital-41622-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Mai mult de 100 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce plaja pe care se aflau, pe coasta estică a Marii Britanii, a fost învăluită într-un nor de ceață toxică, anunță BBC. Plaja Birling Gap s-a golit, ieri, de oameni, în numai 10 minute, din cauza unui...

Preluat de la romania ntv