Tânărul tenisman român Marius Frosa (21 ani) a fost suspendat pe o perioadă de opt luni şi amendat cu 1.000 de dolari pentru că a făcut 12 pariuri pe meciuri în care nu a jucat, a anunţat, duminică, Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU), citată de AFP.

”O anchetă a TIU a arătat că jucătorul avea trei conturi de pariuri online, prin intermediul cărora a făcut 12 pariuri pe meciuri de tenis între iulie 2014 şi iunie 2015”, a anunţat TIU, informează AGERPRES.

Marius Frosa ocupă locul 2.010 în clasamentul mondial şi nu a evoluat niciodată în circuitul ATP. El nu are decât o victorie în circuitul Challenger, al doilea ca nivel în tenisul masculin mondial. Cea mai bună clasare a sa în clasamentul ATP este locul 1.920 (19 iunie 2017). Frosa a jucat ultima oară la în iulie la un turneu futures la Wichita (Kansas).

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cunoscut TENISMAN din România a fost SUSPENDAT.

rootstireaActualitate/EsentialSport
Tânărul tenisman român Marius Frosa (21 ani) a fost suspendat pe o perioadă de opt luni şi amendat cu 1.000 de dolari pentru că a făcut 12 pariuri pe meciuri în care nu a jucat, a anunţat, duminică, Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU), citată de AFP. ''O anchetă a TIU...

Preluat de la EVZ