Jucătorul român de tenis Marius Frosa (21 de ani) a fost suspendat pe o perioadă de opt luni și amendat cu 1.000 de dolari, după ce a plasat 12 pariuri pe jocuri în care nu a evoluat.

Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU), citată de AFP, a făcut ieri acest anunț: „O anchetă a TIU a arătat că jucătorul avea trei conturi de pariuri online, prin intermediul cărora a făcut 12 pariuri pe meciuri de tenis între iulie 2014 şi iunie 2015”. În prezent, Marius Frosa este clasat pe locul 2.10 în clasamentul mondial, dar nu ajucat niciodată în circuitul ATP. La nivel de performanță, românul a bifat o singură victorie în circuitul Challenger, al doilea ca nivel în tenisul masculin mondial, precum precum și clasarea pe poziția 1.920 ATP.

Așadar, Marius Frosa a devenit al doilea tenismen român suspendat din cauza participării la pariuri, după Mihăiţă Damian. Acesta din urmă a fost scos din circuit vreme de un an și amendat 5.000 de dolari.

rootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Jucătorul român de tenis Marius Frosa (21 de ani) a fost suspendat pe o perioadă de opt luni și amendat cu 1.000 de dolari, după ce a plasat 12 pariuri pe jocuri în care nu a evoluat. Unitatea pentru Integritatea Tenisului (TIU), citată de AFP, a făcut ieri acest anunț:...

Preluat de la EVZ