Un bătrân a murit, luni, în stațiunea brăileană Lacu Sărat, după ce i s-a făcut rău în timp ce înota, porivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila.

“Echipajul SMURD pe care îl avem în Lacu Sărat pe perioada verii a intervenit pentru a-l scoate din lac pe un bătrân în vârstă de 84 de ani, căruia i-a venit rău în timp ce înota. La faţa locului a sosit şi o ambulanţă a SAJ. Manevrele de resuscitare au fost în zadar, bătrânul fiind declarat decedat”, a declarat lt.col. Stoian, purtător de cuvânt al ISU Brăila, potrivit Agerpres.ro. 

Bătrânul era din Vaslui şi venise la tratament în staţiunea Lacu Sărat, fiind cazat la unul din hoteluri. Bătrunul venise singur în stațiune.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, iar medicii legişti urmează să efectueze necropsia, pentru a stabili cauzele morţii.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Un bătrân a murit, luni, în stațiunea brăileană Lacu Sărat, după ce i s-a făcut rău în timp ce înota, porivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila. 'Echipajul SMURD pe care îl avem în Lacu Sărat pe perioada verii a intervenit pentru a-l scoate din lac pe un bătrân în...

Preluat de la EVZ