Un accident în urma căruia un autoturism a ars în tootalitate a avut loc pe raza comunei Costești, Vaslui, traficul rutier fiind întrerupt pe DE 581. Două persoane au fost rănite.

Mașina care a luat foc avea instalație pe gaz, care a explodat în urma impactului cu un alt autovehicul, a declarat purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Silvia Manta, potrivit Agerpres.ro.

‘Din primele informații primite de la polițiștii rutieri aflați la fața locului, un cetățean moldovean se deplasa pe ruta Vaslui — București cu un autoturism dotat cu instalație pe gaz. La un moment dat, un autoturism i-a tăiat calea și a intrat în coliziune cu mașina condusă de cetățeanul din Republica Moldova, în urma impactului având loc o explozie la butelia de gaz. Ambii conducători auto au fost răniți, ei fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul’, a declarat, pentru AGERPRES, Silvia Manta.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru stingerea incendiului, dar autoturismul a fost complet avariat. La fața locului s-a deplasat și prefectul județului Vaslui, Eduard Popica.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Un accident în urma căruia un autoturism a ars în tootalitate a avut loc pe raza comunei Costești, Vaslui, traficul rutier fiind întrerupt pe DE 581. Două persoane au fost rănite. Mașina care a luat foc avea instalație pe gaz, care a explodat în urma impactului cu un alt autovehicul,...

Preluat de la EVZ