Stare de urgenţă este la Vâlcea, după ce un incendiu major a izbucnit. Deşi mocnea focul la o fostă groapă de gunoi de o săptămână, nimeni nu a luat nicio măsură.

Autorităţile au declarat stare de urgenţă, în urma unui incendiu de proporţii în judeţul Vâlcea. SRI a fost solicitat să intervină.

De aproape o săptămână, o fostă groapă de gunoi ardea, la Măldăreşti, cu suspiciunea că, în timp, acolo au fost depozitate şi materiale periculoase, radioactive.

”Se spune că acolo au fost îngropate deșeuri radioactive”, a spus Costel Moța, consilier local la Măldărești, luni, la Antena 3.

Sunt afectate opt localități, pe o suprafață de circa 30 kilometri. Nu se ştie care este pericolul pentru oameni, pentru că cei de la Mediu nu au solicitat o analiză a gazelor din atmosferă.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Stare de urgenţă este la Vâlcea, după ce un incendiu major a izbucnit. Deşi mocnea focul la o fostă groapă de gunoi de o săptămână, nimeni nu a luat nicio măsură. Autorităţile au declarat stare de urgenţă, în urma unui incendiu de proporţii în judeţul Vâlcea. SRI a fost solicitat...

Preluat de la EVZ