Situaţie incredibilă pe o plajă din Marea Britanie. Ca urmare a unei presupuse scurgeri de substanţe chimice în zona Birling Gap, 230 de persoane care s-au intoxicat cu vapori chimici au avut nevoie de ajutor medical.

Peste 230 de persoane au primit îngrijiri medicale în urma unei presupuse scurgeri de substanţe chimice în zona Birling Gap, din comitatul East Sussex, informează site-ul postului BBC News online, citat de Mediafax.

Plaja Birling Gap a fost evacuată duminică, după ce mai multe persoane au acuzat probleme respiratorii, iritaţii la nivelul ochilor şi senzaţii de greaţă în urma apariţiei “ceţii” în zonă.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a depista cauzele apariţiei “ceţii toxice”, a anunţat Poliţia din East Sussex.

Spitalul General din Eastbourne a declarat că s-a ocupat de cele 233 de persoane, care au fost “decontaminate” şi au primit îngrijiri medicale în urma acestui incident.

Un reprezentant al poliţiei a declarat că primele semnale de alarmă au apărut duminică după-amiaza, în jurul orei locale 17 (19, ora României).

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/61906164.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/61906164-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Situaţie incredibilă pe o plajă din Marea Britanie. Ca urmare a unei presupuse scurgeri de substanţe chimice în zona Birling Gap, 230 de persoane care s-au intoxicat cu vapori chimici au avut nevoie de ajutor medical. Peste 230 de persoane au primit îngrijiri medicale în urma unei presupuse scurgeri de...

Preluat de la EVZ