Simona Halep - Maria Sharapova: 'Este o veste bună pentru mine că joc seara'

Simona Halep debutează la ediția din acest an a US Open cu un meci de gală, împotriva Mariei Șarapova.

Meciul se va juca în această noapte, de la 02:00, ora României (ora locală 19:00), iar constănțeanca se declară mulțumită de decizia organizatorilor.

Este mai bine că meciul va avea loc în sesiunea de seară, pentru că evităm astfel căldura. Sincer, nu îmi doream să jucăm ziua. Chiar este o veste bună pentru mine“, a declarat Halep.

În șase confruntări directe, Simona Halep nu a reușit să o învingă pe Maria Șarapova, dar speră că turneul din New York să reprezinte o premieră din acest punct de vedere. Halep e considerată a doua favorită a turneului și are șansa să urce pe primul loc WTA.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/simona-halep-maria-sharapova-este-o-veste-buna-pentru-mine-ca-joc-seara-41631.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/simona-halep-maria-sharapova-este-o-veste-buna-pentru-mine-ca-joc-seara-41631-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Simona Halep debutează la ediția din acest an a US Open cu un meci de gală, împotriva Mariei Șarapova. Meciul se va juca în această noapte, de la 02:00, ora României (ora locală 19:00), iar constănțeanca se declară mulțumită de decizia organizatorilor. 'Este mai bine că meciul va avea loc în...

Preluat de la romania ntv