Christoph Daum, selecționerul echipei naționale, a afirmat că simte presiunea mediatică la care este supus în ultima perioadă, din cauza lipsei rezultatelor.

Christoph Daum a povestit că a avut de-a face în ultima vreme cu reacții adverse venite din partea suporterilor. Tehnicianul german a acuzat că este supus unei presiuni mediatice constante, iar fanii sunt influențați de acest curent.

„Aceasta este o situație comparabilă cu cea dintre medic și pacient, care ține de confidențialitate. Pot spune doar că sunt conștient că în urma presiunii mediatice sunt foarte multe atacuri asupra mea. Din fericire sunt doar atacuri verbale până acum, mi s-a întâmplat uneori și pe stradă. Oamenii mă atacă în urma acestei presiuni mediatice”, a spus Daum. Tehnicianul a vorbit și despre meciul cu Armenia, din preliminariile CM din Rusia. 

„Ne pregătim acum pentru importantul meci cu Armenia. Toți jucătorii intră treptat în programul de pregătire. Ieri au fost 12 jucători prezenți, dar azi vom intra în formulă completă. Jucătorii sunt bine, sunt motivați, au o atitudine bună, trebuie să regăsim forma de la partida cu Chile. Am convingerea că putem juca mai bine, sunt optimist în această privință. Bicfalvi și Deac vor face investigații la spital pentru a avea un feedback complet asupra stării lor medicale. În privința lui Deac, cred că va fi 100% pentru antrenament în două zile. De ieri, el a dorit să se antreneze în sistem normal, dar am preferat să-l menajăm cu un antrenament separat. Suntem gata de un restart în ceea ce privește partida cu Armenia.”

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Christoph Daum, selecționerul echipei naționale, a afirmat că simte presiunea mediatică la care este supus în ultima perioadă, din cauza lipsei rezultatelor. Christoph Daum a povestit că a avut de-a face în ultima vreme cu reacții adverse venite din partea suporterilor. Tehnicianul german a acuzat că este supus unei presiuni...

Preluat de la EVZ