Un polițist a dat dovadă de un curaj ieșit din comun, reușind astfel să salveze viețile a 400 de elevi, care se aflau în pericol de a muri în urma unei deflagrații puternice.

Polițistul Abhishek Patel, care lucrează în cadrul Departamentului de Poliție din India a reușit să care pe umăr o bombă de 10 kilograme, fugind cu ea cât de repede a putut, la o distanță de un kilometru de școala unde a fost descoperită.

Imaginile cu polițistul fugind cu bomba după el pentru a salva viața elevilor au ajuns virale pe internet.

Polițistul a prrimit distincții pentru curajul de care a dat dovadă, potrivit IndiaToday.

Polițiștii au fost alertați de conducerea școlii, în momentul în care au descoperit bomba în apropierea instituției. „Explozia bombei ar fi cauzat dezastru pe o porțiune de 500 de metri. Îmi era frică că ar putea exploda, așa că am luat-o cât mai departe de zona populată”, a declarat polițistul Patel.

Investigațiile continuă, iar polițiștii încearcă să afle cine a plantat bomba.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/abhishek-patel-for-story_647_082717104045.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/abhishek-patel-for-story_647_082717104045-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un polițist a dat dovadă de un curaj ieșit din comun, reușind astfel să salveze viețile a 400 de elevi, care se aflau în pericol de a muri în urma unei deflagrații puternice. Polițistul Abhishek Patel, care lucrează în cadrul Departamentului de Poliție din India a reușit să care pe...

Preluat de la EVZ