Liberalii salută gestul celor peste 2000 de români care au ieșit să protesteze împotriva „trio-ului Dragnea-Tăriceanu-Toader”, în Piața Victoriei, anunță prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan. În pofida exprimării nemulțumirii oamenilor, ea nu crede că PSD va renunța la demersul de a modifica legile justiției.

„PSD nu va dormi liniştit până când legile Justiţiei nu vor fi modificate! Respect pentru toţi românii care au curajul să spună un NU răspicat trio-ului Dragnea – Tăriceanu – Toader! PSD a promis linişte socială în campania electorală, dar a oferit doar scandal, frici sociale, dezastru economic şi dezamăgire masivă a oamenilor. Se împrumută pentru a plăti pensii şi salarii, iar cei care vor trebui să plătească datoriile sunt penalizaţi de Guvernul PSD prin vulnerabilizarea legislaţiei şi instabilitatea economiilor în bănci şi conturi de pensii private! Protestele #Rezist înseamnă normalitate!”, a scris Raluca Turcan, luni, pe pagina sa de Facebook.  Turcan a mai spus că PNL va folosi „toate instrumentele legale pentru a opri politizarea justiţiei şi subordonarea ei PSD-ului”. 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Liberalii salută gestul celor peste 2000 de români care au ieșit să protesteze împotriva „trio-ului Dragnea-Tăriceanu-Toader”, în Piața Victoriei, anunță prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan. În pofida exprimării nemulțumirii oamenilor, ea nu crede că PSD va renunța la demersul de a modifica legile justiției. „PSD nu va dormi liniştit până când...

Preluat de la EVZ