De când chirurgia plastică a ajuns să ia avânt peste tot în lume, femeile au văzut în aceasta o oportunitate extraordinară de a-și corecta defectele fizice și de a atinge perfecțiunea. Din păcate, multe dintre cele care pornesc pe drumul operațiilor estetice, nu se mai opresc decât în momentul în care este prea târziu.

Nu este o noutate sânii imenși și rotunzi sau buzele exagerat de umflate. Toate femeile care apelează de astfel de operații estetice cred că devin mai atrăgătoare. Rezultatul este, de cele mai multe ori dezastruos, evidențierea în mod exagerat a unor părți a corpului transformându-le în „păpuși de plastic” care sunt trecute la categoria „așa nu”.

Dacă multe dintre vedete au apelat la operații estetice pentru corectarea sau evidențierea unor părți alte trupurilor, altele au exagerat în mod intenționat 

Implanturile cu silicon au apărut în urma apariției unui standard de frumusețe impus de anumite trenduri, printre care și păpușa Barbie. Dacă americanii nu ar fi inventat-o, probabil altele ar fi fost criteriile de frumuseţe în ziua de azi! 

Un lucru interesant este că designerul jucăriei nu a fost un bărbat, aşa cum ne-am fi aşteptat, ci o femeie. Aceasta a folosit drept sursă de inspiraţie o păpuşă din Germania, realizată după un desen animat.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
De când chirurgia plastică a ajuns să ia avânt peste tot în lume, femeile au văzut în aceasta o oportunitate extraordinară de a-și corecta defectele fizice și de a atinge perfecțiunea. Din păcate, multe dintre cele care pornesc pe drumul operațiilor estetice, nu se mai opresc decât în momentul...

Preluat de la EVZ