Deja este o mica vedetă printre copii, însă aspiră la o carieră artistică demnă de celebrul ei tată. Nu este atrasă de lumea virtuală, cât este interesată de cântece, pe care le interpretează dumnezeiește. Lavinia, fetița de 10 ani a medicului Radu Zamfir, își șlefuiește talentul înnăscut la școala uneia dintre cele mai cunoscute soprane din România, Anca Pârlog.

Despre mica „steluță” a școlii pe care o conduce, Next Star Studio, celebra artistă are numai cuvinte de laudă: „Fiecare apariție a sa pe scenă spune o poveste plină de grație și culoare, completată de timbrul special și inconfundabil al vocii ei”. Elevă în clasa a V-a, puștoaica cu ochi albaștri trăiește cu picioarele pe pământ, departe de lumea virtuală: cântă în corul Allegretto, ia lecții de pian, de balet, de canto, citește cărți și iubește animalele.

CITIȚI ȘI: Vedeta EVZ. Am aflat secretele Laviniei, fetița-minune cu tată erou național | VIDEO

În urmă cu trei luni, în primul ei interviu, acordat EVZ, Lavinia ne spunea că și-ar dori să ajungă o mare cântăreață și să dea autografe. Așa că, în vacanță, a înregistrat două coveruri după piese celebre, la modă mai ales printre adolescenți.

Ex’s & Oh’s (Elle King)

The Greatest (Sia) 

Soprana Anca Pârlog: „Este un copil special”

Cu Ex’s & Oh’s s-a prezentat la Gala steluțelor 2017 organizată de Next Star Studio, școala de canto condusă de soprana Anca Pârlog. „Lavinia s-a alaturat echipei de steluțe talentate de la Next Star Studio în urmă cu aproape un an. Pe lângă pasiunea pentru balet și lectură, ea a ales să își urmeze și pasiunea pentru muzică, iar faptul că face asta din și cu plăcere a ajutat-o să facă progrese uimitoare într-un timp foarte scurt. Este un copil special, pe care încă îl descopăr cu multă încântare la fiecare lecție de canto”, o descrie soprana care, la rândul ei, a debutat, la doar 16 ani,  pe una din cele mai râvnite scene de concert din România, Ateneul Român.

Tatăl Laviniei, medicul Radu Zamfir: „E o luptă pentru normalitate”

Cum de reușește Lavinia să stea departe de lumea virtuală, preferând să-și urmeze pasiunile și să se plimbe cu rolele prin parc în timpul liber? Rețeta o dezvăluie tatăl ei, medicul Radu Zamfir. „E greu, dar e o luptă care trebuie dusă de mică, lupta pentru normalitate. Ca să opteze pentru ce trebuie atunci când are de ales și nu suntem lângă ea. Și mă străduiesc să îi creez un ascendent care să-i fie util față de anturaj, să se ia ceilalți după ea, nu ea după ei. Cum se zice…trendsetter. Și cu cititul am lucrat mult. Eu lucrez finuț, psihologic. Fiindcă nu am mult timp de stat cu ea, vorbesc în pilde tot timpul. Așa da, așa nu, cu argumente, repetitiv”, spune celebrul chirurg, medicul care face prelevări de organe, dar și operează la Institutul Clinic Fundeni, Sanador și la MEDSTAR General Hospital din Constanţa.

Lavinia și Sonia, fetele tatei FOTO: Arhiva personală

Se știe că, în timpul liber, medicul are pasiuni care cresc adrenalina: motoare, scuba diving, sare cu parașuta, fapt ce demonstrează că Lavinia are un model care-i arată diferența dintre lumea reală și cea virtuală.

Puștoaica de 10 ani e abia în clasa a V-a și, după cum ne-a spus în primul interviu, „muzica va fi un hobby”, dar „îmi doresc și un job serios”. Deocamdată, cântă în corul Allegretto, ia lecții de pian, de balet, de canto, citește cărți, se joacă cu surioara ei mai mică, Sonia, și așteaptă să înceapă școala. 

CITIȚI ȘI:

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/f-t-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/f-t-1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Deja este o mica vedetă printre copii, însă aspiră la o carieră artistică demnă de celebrul ei tată. Nu este atrasă de lumea virtuală, cât este interesată de cântece, pe care le interpretează dumnezeiește. Lavinia, fetița de 10 ani a medicului Radu Zamfir, își șlefuiește talentul înnăscut la școala...

Preluat de la EVZ