Infirmierul german Nils Hoegel, a fost condamnat pentru că a ucis doi pacienți, fiind suspectat în prezent de cel puţin 84 de crime în Germania, în perioada 2000-2005.

„Comisia de anchetă specială a stabilit 84 de crime, în starea actuală a anchetei”, a anunţat şeful poliţiei din Oldenburg (nordul Germaniei), Johann Kuehme, încercând să vadă de la ce a pornit acest masacru, informează News.ro. Infirmierul a justificat crimele spunând că a injectat substanța în pacienți pentru a-și demonstra ulterior puterile de readucere la viață a acestora, lucru care era imposibil.

În iunie 2016, anchetatorii au stabilit responsabilitatea îngrijitorului în 33 de decese de pacienţi din mai multe instituţii unde lucra. Niels Hoegel, în vârstă de 40 de ani, a folosit substanţa Ajmaline pentru a-şi ucide pacienţi.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MASACRU la SPITAL. 84 de pacienți UCIȘI de un INFIRMIER.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Infirmierul german Nils Hoegel, a fost condamnat pentru că a ucis doi pacienți, fiind suspectat în prezent de cel puţin 84 de crime în Germania, în perioada 2000-2005. „Comisia de anchetă specială a stabilit 84 de crime, în starea actuală a anchetei”, a anunţat şeful poliţiei din Oldenburg (nordul Germaniei),...

Preluat de la EVZ