FCSB s-a impus cu 2-0 în partida jucată, duminică, pe „Arena Națională”, împotriva celor de la FC Botoșani, în etapa a 8-a a campionatului intern.

FCSB a câștigat cu scorul de 2-0 confruntarea cu FC Botoșani, ce a contat pentru etapa a 8-a a Ligii I și s-a disputat, duminică, pe „Arena Națională”. „Roș-albaștrii” n-au avut mari probleme și au rezolvat soarta celor 3 puncte în prima repriză, datorită golurilor înscrise de Constantin Budescu (18) și Florin Tănase (41). După acest rezultat, FCSB a urcat pe locul al 3-lea al clasamentului, cu 18 puncte, la egalitate cu CS „U” Craiova, și la un punct distanță de lidera CFR Cluj.

„Fotbalul e frumos când ai fotbaliști de valoare în teren! Și vom mai avea încă trei! Azi era un test, că jucam cu echipa de pe locul 3, o echipă care am văzut că joacă fotbal. Mingea a fost doar la noi, adversarul nu poate să ia mingea. Avem timp să-l vedem și pe Coman în teren, dar îmi pare rău că Man nu a intrat de la început”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
FCSB s-a impus cu 2-0 în partida jucată, duminică, pe „Arena Națională”, împotriva celor de la FC Botoșani, în etapa a 8-a a campionatului intern. FCSB a câștigat cu scorul de 2-0 confruntarea cu FC Botoșani, ce a contat pentru etapa a 8-a a Ligii I și s-a disputat, duminică,...

Preluat de la EVZ