Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a urcat pe un vagon de tren și s-a electrocutat. Băiatul a urcat la stația CFR Aiud, iar după ce s-a electrocutat, a căzut de pe vagon și s-a lovit la cap.

Reprezentanții Poliției Alba au declarat că adolescentul are arsuri pe 70-80% din suprafața corpului, fiind transferat în stare gravă de la spitalul din Aiud la un spital din Sibiu.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un minor, în vârstă de 17 ani, din municipiul Aiud, în timp ce se întorcea, împreună cu alţi tineri, de la o serbare câmpenească care a avut loc în comuna Lopadea Nouă, pentru a scurta drumul spre domiciliu, a traversat liniile de cale ferată pe care erau staţionate două trenuri de marfă.

La un moment dat, tânărul s-a desprins de grupul său şi s-a urcat pe unul dintre vagoane, fiind electrocutat, în urma producerii unui arc electric”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Alba.

Prietenii acestuia sunt cei care au sunat imediat la 112 pentru a chema ajutoare, scrie b1.ro.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital în stare gravă după ce s-a urcat pe un vagon de tren și s-a electrocutat. Băiatul a urcat la stația CFR Aiud, iar după ce s-a electrocutat, a căzut de pe vagon și s-a lovit la cap. Reprezentanții Poliției Alba au...

Preluat de la EVZ