A fost scandal seara trecută în Capitală, la protestele împotriva propunerilor de modificare a Legilor justiției. Mai multe persoane au încercat să forțeze gardul jandarmilor în Piața Victoriei.

În urma acestui incident, o femeie care s-a accidentat la sold. Aceasta și încă un bărbat au fost duși la secția de Poliție pentru a fi legitimați. Pentru a doua seară la rând, câteva sute de de persoane au protestat împortiva proiectului prezentat de Tudorel Toader, care propune printre altele numirea șefilor de parchete de către ministrul Justiției.

Oamenii aflați în stradă, în Piața Victoriei, au aprins telefoanele mobile și au intonat imnul României. În paralel, acțiuni de protest au avut loc și la Timișoara, Cluj-Napoca și Brașov.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
A fost scandal seara trecută în Capitală, la protestele împotriva propunerilor de modificare a Legilor justiției. Mai multe persoane au încercat să forțeze gardul jandarmilor în Piața Victoriei. În urma acestui incident, o femeie care s-a accidentat la sold. Aceasta și încă un bărbat au fost duși la secția de...

Preluat de la romania ntv