Imagini șocante pe o autostradă din Kent, Washington. Un bărbat, pe jumătate dezbrăcat, este târât de o mașină. Ceilalți participanți la trafic au scos telefoanele și au început să filmeze.

În momentul în care mașina încetinea, bărbatul târât încerca să intre în mașină, doar că șoferul accelera din nou, scrie Mirror.

Ce explicație are însă șoferul?

Sursă FOTO: Antena3

Se pare că victima era un cunoscut hoț de mașini, care a vrut să-l fure și pe el. Polițiștii l-au arestat pe bărbatul târât, la scurt timp după incient, nu înainte însă de a-l duce la spital pentru îngrijiri, potrivit Antena3.


 Bătaie în trafic, pe un MARE BULEVARD din Bucureşti. Şoferii îşi cară pumni şi picioare | VIDEO

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/sofer-tarat.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/sofer-tarat-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Imagini șocante pe o autostradă din Kent, Washington. Un bărbat, pe jumătate dezbrăcat, este târât de o mașină. Ceilalți participanți la trafic au scos telefoanele și au început să filmeze. În momentul în care mașina încetinea, bărbatul târât încerca să intre în mașină, doar că șoferul accelera din nou, scrie...

Preluat de la EVZ