IMAGINI DRAMATICE. Șoferul unui TIR salvat de la înec de o echipă de jurnaliști - VIDEO

Statul american Texas a fost lovit de uraganul Harvey, care a adus cu el cantități impresionantă de apă, astfel că autoritățile au evacuat foarte mulți oameni. Unii șoferi au fost prinși de apele torențiale, acesta fiind și cazul unui șofer de camion.

Șansa acestuia a fost că a fost văzut de o jurnalistă de la o televiziune locală, Brandi Smith, care se afla în zonă împreună cu unul dintre cameramanii postului KHOU 11 News.

Cei doi au solicitat ajutor echipelor de salvare, care depășiseră deja zona fără să fi văzut vehiculul. În scurt timp, acestea au ajuns la șofer cu ajutorul unei bărci și au reușit să-l scoată din cabină.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/imagini-dramatice-soferul-unui-tir-salvat-de-la-inec-de-o-echipa-de-jurnalisti-video-41634.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/imagini-dramatice-soferul-unui-tir-salvat-de-la-inec-de-o-echipa-de-jurnalisti-video-41634-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Statul american Texas a fost lovit de uraganul Harvey, care a adus cu el cantități impresionantă de apă, astfel că autoritățile au evacuat foarte mulți oameni. Unii șoferi au fost prinși de apele torențiale, acesta fiind și cazul unui șofer de camion. Șansa acestuia a fost că a fost văzut...

Preluat de la romania ntv