Fotbalul american este iarăşi în doliu, după ce Kwame Krakue a murit înecat, la doar 29 de ani! Un fost fotbalist al echipei Orangeburg-Wilkinson, Kwame Krakue s-a înecat într-un lac din Georgia.

Kwame era o legendă la echipa Orangeburg-Wilkinson, potrivit thetandd.com. Acum lucra ca redactor la revista Mot Magazine, potrivit thetandd.com.

Cunoscuţii săi, prietenii şi fanii i-au postat mesaje de adio pe pagina sa de Facebook, acest lucru dovedind cât era de iubit şi apreciat.

Nu sunt cunoscute alte detalii legate de moartea lui, în afară de faptul că s-a înecat. La echipa Charlston Southern, Kwame a jucat patru sezoane, a prins de 92 de ori şi a înscris 8 touchdown-uri.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului FOTBALUL american este în DOLIU! A murit la doar 29 de ani.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Fotbalul american este iarăşi în doliu, după ce Kwame Krakue a murit înecat, la doar 29 de ani! Un fost fotbalist al echipei Orangeburg-Wilkinson, Kwame Krakue s-a înecat într-un lac din Georgia. Kwame era o legendă la echipa Orangeburg-Wilkinson, potrivit thetandd.com. Acum lucra ca redactor la revista Mot Magazine, potrivit...

Preluat de la EVZ