Fotbalist al echipei Aberdeen, salvat de pompieri după ce a căzut într-un râu din orașul Glasgow

Gary Mackay-Steven, fotbalistul echipei Aberdeen, a fost scos de pompieri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din râul Kelvin, aflat în orașul Glasgow, după ce a căzut acolo fiind, probabil, sub influența băuturilor alcoolice, scrie BBC.

În momentul în care a fost găsit de către pompieri, Mackay-Steven (26 de ani) suferea de hipotermie și a fost transportat la spitalul Regina Elisabeta. Clubul Aberdeen a confirmat că fotbalistul a fost tratat și se recuperează bine, la domiciliu. Incidentul a avut loc în apropierea podului Benalder, aflat în vestul orașului Glasgow, în jurul orei 2:30.

“Clubul își exprimă mulțumirea față de serviciile de urgență implicate în salvarea lui Gary. Nu vom mai comenta acest subiect pe viitor”, se arată într-un comunicat oferit publicității luni de către conducătorii echipei Aberdeen.

În acest sezon al campionatului scoțian, Gary Mackay-Steven a strâns șapte meciuri, un gol și două pase decisive pentru Aberdeen. Mijlocașul a mai trecut pe la Ross Couty, echipa sub 18 ani a lui Liverpool, Fulhamn U23, Aidrie United, Dundee United și Celtic Glasgow.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/fotbalist-al-echipei-aberdeen-salvat-de-pompieri-dupa-ce-a-cazut-intr-un-rau-din-orasul-glasgow-41649.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/fotbalist-al-echipei-aberdeen-salvat-de-pompieri-dupa-ce-a-cazut-intr-un-rau-din-orasul-glasgow-41649-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Gary Mackay-Steven, fotbalistul echipei Aberdeen, a fost scos de pompieri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din râul Kelvin, aflat în orașul Glasgow, după ce a căzut acolo fiind, probabil, sub influența băuturilor alcoolice, scrie BBC. În momentul în care a fost găsit de către pompieri, Mackay-Steven (26 de ani)...

Preluat de la romania ntv