FOTBAL. Viitorul Constanța a transferat un jucător olandez în vârstă de 19 ani

Viitorul a anunțat transferul fundașului olandez în vârstă de 19 ani, Bradley de Nooijer, ultima dată la divizionara secundă olandeză FC Dordrecht. Batavul poate evolua atât în centru, cât și pe partea stângă, iar acesta a semnat pe două sezoane cu campioana României.

FC Dordrecht a anunțat transferul de vineri, în timp ce Viitorul a făcut anunțul câteva zile mai târziu. Pentru Dordrecht, noua achiziție a lui Hagi a evoluat în 37 de meciuri oficiale și a reușit o pasă decisivă. În trecut, De Nooijer a mai jucat pentru grupele de juniori de la Sparta Rotterdam.

Bradley de Nooijer este cotat la 100.000 de euro și are o selecție la naționala U17 a Olandei.

Trei dintre fotbaliștii transferați de Viitorul în această vară sunt aproape de o depărțire de echipa campioană:

Vom vedea dacă vor fi schimbări. Trebuie să ne despărțim frumos de jucători. Herea, Constantin și Dumitraș nu au evoluat pentru că au jucat cu Salzburg. Vom vedea ce va fi. Voi da credit celor tineri“, a declarat Hagi la finalul victoriei cu Concordia, scor 2-1.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/fotbal-viitorul-constanta-a-transferat-un-jucator-olandez-in-varsta-de-19-ani-41633.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/fotbal-viitorul-constanta-a-transferat-un-jucator-olandez-in-varsta-de-19-ani-41633-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Viitorul a anunțat transferul fundașului olandez în vârstă de 19 ani, Bradley de Nooijer, ultima dată la divizionara secundă olandeză FC Dordrecht. Batavul poate evolua atât în centru, cât și pe partea stângă, iar acesta a semnat pe două sezoane cu campioana României. FC Dordrecht a anunțat transferul de vineri,...

Preluat de la romania ntv