Floyd Mayweather va intra în clubul atleților miliardari în urma meciului disputat cu McGregor

Floyd Mayweather va intra în clubul atleților miliardari după ce l-a învins, ieri dimineață, pe Conor McGregor prin KO tehnic în runda a zecea, fiind așteptat să obțină 300 de milioane de dolari în urma câștigării meciului de box disputat în Las Vegas, potrivit CNN Money.

Mayweather a obținut deja în carieră 700 de milioane de dolari în urma câștigării mai multor bătălii, inclusiv din vânzarea de bilete, sponsorizări și reclame.

În urma meciului disputat cu irlandezul McGregor, Mayweather ar trebui să se alăture lui Michael Jordan și Tiger Woods în clubul atleților care au câștigat peste un miliard de dolari, a declarat Leonard Ellerbe, directorul general al Mayweather Promotions.

Jordan a obținut peste 93 de milioane de dolari în carieră, dar a avut mai multe contracte de sponsorizări, inclusiv cu Nike. Contractele de sponsorizare l-au ajutat să intre în clubul miliardarilor. Jordan a intrat pe lista miliardarilor realizată de Forbes pentru prima dată în 2015.

Tiger Woods a intrat pe lista Forbes în 2009, câștigurile și sponsorizările propulsându-l pe listă, dar averea lui a scăzut în ultima vreme. În 2016, Forbes estima că averea lui Woods era de 740 de milioane de dolari.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/floyd-mayweather-va-intra-in-clubul-atletilor-miliardari-in-urma-meciului-disputat-cu-mcgregor-41646.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/floyd-mayweather-va-intra-in-clubul-atletilor-miliardari-in-urma-meciului-disputat-cu-mcgregor-41646-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Floyd Mayweather va intra în clubul atleților miliardari după ce l-a învins, ieri dimineață, pe Conor McGregor prin KO tehnic în runda a zecea, fiind așteptat să obțină 300 de milioane de dolari în urma câștigării meciului de box disputat în Las Vegas, potrivit CNN Money. Mayweather a obținut deja...

Preluat de la romania ntv