Descoperire uluitoare în Peru, arheologii au găsit într-un mormânt mumia unei creaturi ce pare a fi un copil extraterestru.

În urma analizelor ADN şi a radiografiilor, specialiştii au ajuns la concluzia că mumia găsită aparţine unui copil extraterestru, potrivit DailyExpress.

Jurnalistul mexican Jamie Maussan, cel care conduce un site de specialitate, crede că aceasta este cea mai bună dovadă că extratereștrii au coexistat cu noi.

„Aceste mumii au fost îngropate în morminte umane, în locuri sacre. Asta înseamnă că au coexistat cu strămoșii noștri, nu au fost dușmani și că a existat un grad de respect între ambele rase sau culturi”, a declarat jurnalistul.

Creatura are trei degete. Potrivit site-ului Gaia, care se ocupă de paranormal, se pare că la Nazca, Peru, au fost descoperite cinci mumii care aparţin fiinţelor extraterestre.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Descoperire uluitoare în Peru, arheologii au găsit într-un mormânt mumia unei creaturi ce pare a fi un copil extraterestru. În urma analizelor ADN şi a radiografiilor, specialiştii au ajuns la concluzia că mumia găsită aparţine unui copil extraterestru, potrivit DailyExpress. Jurnalistul mexican Jamie Maussan, cel care conduce un site de specialitate,...

Preluat de la EVZ