Dana Gârbovan, președinta UNJR a trimis, astăzi, o scrisoare ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, prin care îi solicită să comunice public data până la care se pot trimite comentarii cu privire la propunerile pe care le-a făcut de modificare a legilor justiţiei, conform unui comunicat de presă al UNJR.

Uniunea Naţională a Judecătorilor din România consideră că „modificarea legilor justiţiei este necesară”, acestea având „nevoie de ajustări şi completări pentru ca justiţia să poată răspunde actualelor nevoi şi realităţi din societate”.

„În ceea ce ne priveşte, suntem de acord cu o parte din propunerile de modificare a legilor justiţiei pe care le-aţi făcut. Există însă şi propuneri care vor avea efecte contrare celor dorite, motiv pentru care vom veni cu soluţii alternative sau de îmbunătăţire a acestora”,se afirmă în scrisoare.

Pe lângă propunerile ministrului Justiţiei, va face şi UNJR o serie de propuneri de modificare a legilor justiţiei, se mai arată în comunicat.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Dana Gârbovan, președinta UNJR a trimis, astăzi, o scrisoare ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, prin care îi solicită să comunice public data până la care se pot trimite comentarii cu privire la propunerile pe care le-a făcut de modificare a legilor justiţiei, conform unui comunicat de presă al UNJR. Uniunea Naţională...

Preluat de la EVZ