Ekaterina Lisina este cel mai înalt fotomodel din lume, cu o înălțime 206cm și câștigătoare a unei medalii de bronz la baschet în cadrul Jocurilor Olimpice din 2008.

Lisina, în vârstă de 29 de ani, fost jucător de baschet și medaliată olimpică înainte de a deveni model, este un uimitor de înaltă și sexy, fără a avea rețineri în a poza aproape dezbrăcată. A început să joace baschet la vârsta de 16 ani și a devenit fotomodel după ce cariera sa de prestigiu în baschet a fost încheiată în 2014. Acum dorește să fie cunoscută ca un fotomodel de succes în toată lumea.

VEZI ȘI ALTE GALERII VIRALE:

Luptă dură între BLONDE și BRUNETE. BRUNETELE cu SÂNII mari la VEDERE câștigă fără…HAINE. Galerie foto

Oana Zăvoranu mai SEXY ca NICIODATĂ. ATAC la CLASA POLITICĂ. REVINE în POLITICĂ cu un partid al ANIMALELOR – Galerie foto/video

FIICA lui JOHNNY DEPP, în SÂNII GOI. Imaginile au explodat la Hollywood – Foto incendiar

Lisina a spus pentru MailOnline, „Chiar vreau să fiu în cartea de recorduri mondiale ca cel mai înalt fotomodel din lume. Mă simt foarte confortabil în corpul meu chiar acum și nu am probleme că sunt mai înaltă decât oricine altcineva. Imi place!”

Foto: Ekaterina Lisina Instagram

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Ekaterina Lisina este cel mai înalt fotomodel din lume, cu o înălțime 206cm și câștigătoare a unei medalii de bronz la baschet în cadrul Jocurilor Olimpice din 2008. Lisina, în vârstă de 29 de ani, fost jucător de baschet și medaliată olimpică înainte de a deveni model, este un uimitor...

Preluat de la EVZ