CONSTANȚA. Prognoza meteo actualizată - ploi în aversă, vijelii și grindină, avertizează CMRD!

Specialiștii din cadrul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea au emis prognoza actualizată a evoluției vremii în județul Constanța, în următoarele 24 de ore.

Meteorologii constănțeni avertizează că în această noapte vremea va fi instabilă și schimbătoare, cu averse de ploaie, descărcări electrice, existnd condiții pentru căderi de grindină.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă a aerului nu va mai depăși 25 de grade Celsius, iar minimele intervalului vor coborâ până la 16 grade.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-prognoza-meteo-actualizata-ploi-in-aversa-vijelii-si-grindina-avertizeaza-cmrd-41636.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-prognoza-meteo-actualizata-ploi-in-aversa-vijelii-si-grindina-avertizeaza-cmrd-41636-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Specialiștii din cadrul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea au emis prognoza actualizată a evoluției vremii în județul Constanța, în următoarele 24 de ore. Meteorologii constănțeni avertizează că în această noapte vremea va fi instabilă și schimbătoare, cu averse de ploaie, descărcări electrice, existnd condiții pentru căderi de grindină. Vântul va sufla moderat,...

Preluat de la romania ntv