CONSTANȚA. 141 de constănțeni și turiști amendați în urma raziilor de pe autobuzele RATC

CONSTANȚA. În perioada 23 – 25 august, în baza Planului Comun de Acțiune, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice și în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul rutier și reprezentanți ai Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța au desfășurat un control tematic pe mijloacele de transport în comun.

Acțiunea a vizat respectarea prevederilor Legii 92/2007, legea serviciilor de transport public local.

Polițiștii locali au aplicat un număr de 141 sancțiuni contravenționale în valoare de 12.600 lei persoanelor care nu dețineau titlu de călătorie valabil.

Cu ocazia acestor activitati de prevenire, control și sanctionare au mai fost constatate abateri și la alte acte normative.

Acțiuni similare vor continua și în perioada următoare, asigură reprezentanții regiei de transport.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-141-de-constanteni-si-turisti-amendati-in-urma-raziilor-de-pe-autobuzele-ratc-41624.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-141-de-constanteni-si-turisti-amendati-in-urma-raziilor-de-pe-autobuzele-ratc-41624-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
CONSTANȚA. În perioada 23 - 25 august, în baza Planului Comun de Acțiune, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice și în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul rutier și reprezentanți ai Regiei Autonome de...

Preluat de la romania ntv