Clipe de coșmar pentru o tânără - sechestrată și bătută de iubitul său de bani gata, în vila acestuia!

O tânără a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost sechestrată de iubitul său, în vila sa din Corbeanca. După ce a reușit să scape din casa în care era ținută cu forța, tânăra a depus plângere la poliție. Aslan Sadeghi, un băiat de bani gata dintr-o familie iraniană cu afaceri în România, în vârstă de 27 de ani este cercetat acum de oamenii legii.

Aslan a cunoscut pe o rețea de socializare o tânără care lucra în străinătate. La un moment dat, acesta i-a propus fetei să vină să-l viziteze. Cu 6.500 de euro în buzunar, tânăra a acceptat invitația de a se întoarce în România. Povestea celor doi s-a terminat după câteva zile, iar atunci când tânăra a vrut să plece, bărbatul  i-a luat banii câștigați în străinătate și i-a interzis să mai iasă din casă, scrie libertatea.

 Ca să se asigure că nimeni nu va afla în ce situație se află, Sadeghi a lovit-o cu pumnii, urme vizibile ce au reieșit în urma raportului medico-legal. Mai mult, ar fi legat-o cu bandă adezivă și i-a luat telefonul. Numai că fata, ce nu are mai mult de 22-23 de ani, avea un celular de rezervă. Într-un moment de neatenție al lui Aslan și când nu avea mâinile prinse, tânăra și-a anunțat o prietenă. Cu ajutorul acesteia, a scăpat și a mers la poliția din Corbeanca. Ulterior, polițiștii de la ”Omoruri” și procurorii au descins în vila, considerată de fată, o ”casă o ororii”.

La percheziții, oamenii legii au găsit destule probe ca să-l incrimineze pe Aslan Sadeghi. Printre acestea și un pistol cu gaze, deținut ilegal, de care iranianul a vrut să scape în momentul în care polițiștii i-au bătut la ușă. Arma, a mărturisit victima playboy-ului, ar fi fost folosită pentru a fi amenințată. Pus în fața tuturor probelor și declarațiilor, iranianul nu a mai avut scăpare. A ajuns în fața judecătorilor, după ce procurorii au decis arestarea sa pentru 30 de zile. Magistrații au stabilit, într-o ședință cu ușile închise, ca Aslan Sadeghi să fie plasat în arest la domiciliu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/clipe-de-cosmar-pentru-o-tanara-sechestrata-si-batuta-de-iubitul-sau-de-bani-gata-in-vila-acestuia-41644.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/clipe-de-cosmar-pentru-o-tanara-sechestrata-si-batuta-de-iubitul-sau-de-bani-gata-in-vila-acestuia-41644-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
O tânără a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost sechestrată de iubitul său, în vila sa din Corbeanca. După ce a reușit să scape din casa în care era ținută cu forța, tânăra a depus plângere la poliție. Aslan Sadeghi, un băiat de bani gata dintr-o familie iraniană...

Preluat de la romania ntv