Cântăreața Jenny Mae Leffel a murit la doar 49 de ani din cauza unor complicații cauzate de alcoolism, anunță casa de discuri Anyway Records.

Cântând sub numele Jenny Mae, a lansat primul single în 1993, Guided by Voices, artistul Robert Pollard declarând că este una din cântărețele cu cea mai frumoasă voce. Albumul său de debut a fost „There’s a Bar Around the Corner…Assholes”, lansat în 1995, având un succes impresionant. Al doilea album a venit în anul 1998, „Don’t Wait Up for Me”, artista bucurându-se în continuare de succes.

Ulterior un al treilea album nu a mai existat, Jenny Mae Leffel căzând în patina drogurilor și a alcoolului imediat ce s-a mutat în Miami, revenind în Ohio în 2005, fără a se mai cunoaște detalii ulterioare.

Foto: Pitchfork.com

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/untitleddffd.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/untitleddffd-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Cântăreața Jenny Mae Leffel a murit la doar 49 de ani din cauza unor complicații cauzate de alcoolism, anunță casa de discuri Anyway Records. Cântând sub numele Jenny Mae, a lansat primul single în 1993, Guided by Voices, artistul Robert Pollard declarând că este una din cântărețele cu cea mai...

Preluat de la EVZ