Avocat român nominalizat de Donald Trump pentru o funcție importantă în SUA

Avocatul român Andrei Iancu va fi nominalizat de președintele SUA, Donald Trump, pentru preluarea funcției de subsecretar al Comerțului pentru proprietate intelectală și director al Oficiului SUA pentru Brevete și Mărci Înregistrate, a anunțat Casa Albă.

Iancu este în prezent partener la casa de avocatură Irell & Manella LLP, pledând de-a lungul carierei în numeroase procese. Unul dintre cele mai cunoscute a fost cel în care a reprezentat TiVo în procese privind tehnologia sa DVR. Mai multe informații despre activitatea și cariera sa pe pagina web a casei de avocatură: http://www.irell.com.

Compania la care lucrează Iancu l-a reprezentat la un moment pe Trump, împreună cu Mark Burnett Productions și NBC Universal într-un dosar privind drepturile de autor asupra show-ului de televiziune “Ucenicul“, scrie The Hill citat de News.ro.

Iancu, născut în România, a publicat lucrări și a ținut discursuri privind proprietatea intelectuală și a predat drept la universitatea UCLA. Înainte de a deveni avocat, Andrei Ianu a lucrat ca inginer la Hughes Aircraft.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/avocat-roman-nominalizat-de-donald-trump-pentru-o-functie-importanta-in-sua-41621.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/avocat-roman-nominalizat-de-donald-trump-pentru-o-functie-importanta-in-sua-41621-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Avocatul român Andrei Iancu va fi nominalizat de președintele SUA, Donald Trump, pentru preluarea funcției de subsecretar al Comerțului pentru proprietate intelectală și director al Oficiului SUA pentru Brevete și Mărci Înregistrate, a anunțat Casa Albă. Iancu este în prezent partener la casa de avocatură Irell & Manella LLP, pledând...

Preluat de la romania ntv