De mai bine de un an, Regele Mihai s-a retras din viata publica, atunci când familia a anuntat ca acesta este grav bolnav. Regele locuiește în reședința sa de la Lausanne, Elveția, fiind sub supraveghere strictă.

La doar câteva luni de la anunțul făcut de familia regală, potrivit căruia regele Mihai suferă de leucemie cronica si carcinom metastazant, Regina Ana înceta din viață, regele neputând nici măcar să participe la funeraliile celei care îi fusese soție timp de 70 de ani.

În comunicatele oferite presei de Casa Regală, care vizează starea de sănătate a Regelui, se specifică faptul că acesta este îngrijit de două măicuțe de la o mănăstire creștină.

Măicuțele aparțin Mănăstirii ortodoxe Acoperământul Maicii Domnului din Fribourg, singura mănăstire românească din Elveția, potrivit StirileKanald.ro

rootstireaActualitate/EsentialSocial
De mai bine de un an, Regele Mihai s-a retras din viata publica, atunci când familia a anuntat ca acesta este grav bolnav. Regele locuiește în reședința sa de la Lausanne, Elveția, fiind sub supraveghere strictă. La doar câteva luni de la anunțul făcut de familia regală, potrivit căruia regele...

Preluat de la EVZ