Judecătorii de la Tribunalul Iasi au respins contestația Alexandrei Ozoreanu, tânăra care ucis un pieton într-un accident auto, dupa care a incercat să ascundă acest fapt. Aceasta este tinuta în spatele gratiilor încă din luna mai 2017, în arest preventiv. Ea nu a reușit să-i convingă pe judecatori că poate fi judecată în libertate.

Mandatul de arestare a fost emis de judecatorii de la Hirlau, dupa care a fost prelungit in mod succesiv. lexandra Ozoreanu este acuzata de: ucidere din culpa, parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia si instigare la marturie mincinoasa, potrivit bzi.ro. Tanara a primit vestea ca ar putea ajunge in spatele gratiilor intr-o perioada in care credea ca totul este rezolvat si ca a scapat basma curata. Nu s-a gandit nicio secunda ca martorii pe care ii indemna sa declare minciuni vor spune o alta poveste la audieri. Accidentul pe care incerca sa-l ascunda s-a petrecut pe data de 14 februarie 2017. Chiar daca nu au avut indicii exacte din prima, usor, usor, anchetatorii au reusit sa afle cine este autorul. “La data de 14.02.2017, în jurul orelor 21:00, numitul B. D.-M., de 51 ani, a fost gasit cazut, în stare de inconstienta, pe marginea D.J. 281 Scobinti, prezentând escoriatii si echimoze la nivelul fetei si a membrelor superioare. Sus-numitul a fost transportat cu ambulanta la spital în stare comatoasa, iar la scurt timp a decedat. În seara zilei de 14.02.2017, orele 20:08, inculpata Ozoreanu Oana-Alexandra s-a deplasat pe D.J. 281 dinspre Primaria comunei Scobinti catre satul Sticlaria. La întoarcere, inculpata a lovit cu autoturismul pe numitul B. D.-M., de 51 ani, care circula ca pieton din sens opus, proiectându-l pe carosabil”, a declarat ieri procurorul Emilian Bratuleanu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Hirlau. “Dupa ce a lovit victima, inculpata si-a continuat deplasarea catre orasul Hîrlau, fara a opri la fata locului, parasind locul accidentului fara încuviintarea organelor de politie. În timpul cercetarilor, inculpata Ozoreanu Oana-Alexandra a încercat sa ascunda aflarea adevarului prin instigarea martorilor chemati la organele de politie pentru audieri sa faca afirmatii mincinoase în fata organelor de urmarire penala când vor fi chemate la audiere. Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Hîrlau a admis propunerea de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile a inculpatei”, a completat acesta.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Judecătorii de la Tribunalul Iasi au respins contestația Alexandrei Ozoreanu, tânăra care ucis un pieton într-un accident auto, dupa care a incercat să ascundă acest fapt. Aceasta este tinuta în spatele gratiilor încă din luna mai 2017, în arest preventiv. Ea nu a reușit să-i convingă pe judecatori că...

Preluat de la EVZ