Avocatul Andrei Iancu este numit subsecretar de stat în cadrul Oficiului pentru Brevete şi Mărci din SUA, acesta fiind angajat într-o companie apropiată de Trump în trecut.

Românul Andrei Iancu, a fost numit de Donald Trump la conducerea Oficiului pentru Brevete şi Mărci din SUA, potrivit unui anunţ al Casei Albe, informează Digi24. Andrei Iancu este în prezent avocat partener în cadrul firmei de avocatură Irell & Manella LLP din Los Angeles, fiind specializat în dreptul de proprietate intelectuală. De-a lungul timpului, Iancu a publicat mai multe cărți în materie de proprietate intelectuală, este doctor în drept și a predat mai multe cursuri la UCLA. Românul a reprezentat clienți într-o mare varietate de industrii și a pledat în numeroase rânduri în fața Oficiului pentru Brevete şi Mărci, a Comisiei Internaţionale pentru Comerţ din SUA. 

În trecut, compania unde Andrei Iancu este partener, Irell & Manella, a apărat interesele lui Trump, alături de Mark Burnett Productions și NBC Universal într-un caz care implica revendicări privind drepturile de autor asupra unui reality show „The Apprentice”.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Avocatul Andrei Iancu este numit subsecretar de stat în cadrul Oficiului pentru Brevete şi Mărci din SUA, acesta fiind angajat într-o companie apropiată de Trump în trecut. Românul Andrei Iancu, a fost numit de Donald Trump la conducerea Oficiului pentru Brevete şi Mărci din SUA, potrivit unui anunţ al Casei...

Preluat de la EVZ