Premierul Mihai Tudose și-a scos miniștrii la munte, în week-end, departe de ochii presei, într-o întâlnire de relaxare în stațiunea Sinaia, de la care nu au lipsit și activitățile politice.

Surse guvernamentale au relatat EVZ că prim-ministrul și-a dorit o întâlnire „fără cravată” care să închege echipa de la Palatul Victoria, aceasta fiind prima “socializare” dintre miniștri de la preluarea mandatului. 

Tudose le-a cerut miniștrilor să aibă curajul să organizeze săptămânal câte o conferință de presă, spun sursele citate. În ciuda remarcelor aspre pe care le-a adresat miniștrilor în fiecare ședință de Guvern, premierul nu și-a tras niciun coleg de urechi în team-bulding-ul de la munte.

„Nu a fost nimeni scos la tablă, criticat, miniștrii și-au prezentat activitatea, a fost o întâlnire foarte pozitivă, s-au luat notițe”, ne-au relatat surse guvernamentale prezente la Sinaia.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surse: De ce și-a chemat Tudose miniștrii în munți.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Premierul Mihai Tudose și-a scos miniștrii la munte, în week-end, departe de ochii presei, într-o întâlnire de relaxare în stațiunea Sinaia, de la care nu au lipsit și activitățile politice. Surse guvernamentale au relatat EVZ că prim-ministrul și-a dorit o întâlnire „fără cravată” care să închege echipa de la Palatul...

Preluat de la EVZ