Simona Halep a susținut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Maria Şarapova. Cât despre starea ei fizică și mentală, tenismena română spune că este mai experimantată acum. Jucătoarea română de tenis Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Maria Şarapova în prima rundă a turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, care va debuta luni la arenele Flushing Meadows din New York, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri.

“Sunt diferită, ca joc şi mentalitate. Mă simt mai experimentată, m-am confruntat cu multe situaţii în ultimii trei ani. (…) Am fost aproape la Roland Garros şi la Wimbledon, la Cincinnati n-am fost aproape, pentru că scorul a fost dur. Nu mai mă gândesc la asta, dacă voi fi pe locul unu, înseamnă că voi merita. Vreau să intru pe teren şi să dau tot ce e mai bun. E doar o nouă şansă pentru mine de a câştiga împotriva Mariei. Nu vreau să pun presiune pe mine”, a spus Halep, potrivit antena3 care citeaza adevarul.ro.

Simona a povestit cum a aflat că va juca împotriva Şarapovei. ,,Eram pe terenul de tenis, mă antrenam, Am primit un mesaj, am reacţionat normal pentru că anul acesta am avut mereu parte de trageri la sorţi dificile. Bineînţeles, m-am gândit „Cum e posibil din nou?“, dar m-am antrenat normal.


Simona Halep joacă cu Maria Șarapova în primul tur la US Open. Românca nu are nicio victorie în fața rusoaicei.


Halep, numărul doi mondial şi a doua favorită a turneului, are drept cea mai bună performanţă a sa la New York o semifinală în 2015, în timp ce anul trecut s-a oprit în sferturi.

Şarapova, care a revenit în aprilie după o suspendare pentru meldonium, a cucerit titlul la US Open în 2006 şi va juca anul acesta la Flushing Meadows graţie unui wildcard.

rootstireaActualitate/EsentialSport
Simona Halep a susținut o conferinţă de presă înaintea meciului cu Maria Şarapova. Cât despre starea ei fizică și mentală, tenismena română spune că este mai experimantată acum. Jucătoarea română de tenis Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Maria Şarapova în prima rundă a turneului US Open, ultimul...

Preluat de la EVZ