“Eram pe teren și mă antrenam. Am primit un mesaj și reacția mea a fost normală, pentru că anul acesta am avut parte de trageri la sorți grele, aproape de fiecare dată. Bine, a fost ceva de genul: Cum e iar posibil? E doar turul I al unui Grand Slam… Apoi mi-am făcut normal antrenamentul, nu am avut emoții.

Despre wild card-ul ei, pot să spun că e decizia organizatorilor, pot face orice vor, nu sunt în măsură să vorbesc de asta. Ea revine, e suficient de puternică să revină, are multă experiență, a câștigat multe turnee. Va fi o provocare să joc împotriva ei, în primul tur al unui Grand Slam.

M-a bătut de șase ori, poate pot schimba asta. Vom vedea luni. Voi da tot ce am mai bun, voi încerca să câștig. E un meci mare. E dificil pentru că joacă plat, riscant. Nu te lasă să intri în teren și să ai oportunități de a puncta. Nu pot analiza mult meciul împotriva ei. Nu știu care va fi reacția publicului, voi vedea luni. Toată lumea a fost corectă cu mine aici, mereu, am avut public frumos.

Nu aștept nimic rău, ci o atmosferă frumoasă, ca întotdeauna la US Open. Dacă va fi seara, va fi mai bine”, a declarat Halep, într-o conferință de presă.

rootstireaActualitate/Esential
'Eram pe teren și mă antrenam. Am primit un mesaj și reacția mea a fost normală, pentru că anul acesta am avut parte de trageri la sorți grele, aproape de fiecare dată. Bine, a fost ceva de genul: Cum e iar posibil? E doar turul I al unui Grand...

Preluat de la romania ntv