Totul se întâmplă în îndepărtata ţară de unde nu te aşteptai la promovarea unui radicalism feroce. Nu este o noutate că pentru cei mai riguroşi dintre musulmani a strânge mâna unei persoane de sex opus, cunoscută sau necunoscută, este un act necuviincios şi de evitat. Dar în acest caz se întrece orice măsură.

Pentru acest predicator, un  convertit australian, problema aceasta devine mult prea serioasă dacă nu chiar aberantă. Este vorba despre  Zainadine Islam Johnson, dacă observaţi  din nume îşi trădează originile care nu sunt în niciun caz din Orientul Mijlociu, a început să facă publice ideile sale promovând un radicalism greu de ignorat. Pentru el,  cererea de a strânge mâna unei femei echivalează cu violenţa sexuală, cu un viol.

Johnson, originar din statul Queensland, a descris recent contactul cu mâna unei femei în aceşti termeni de pe amvonul paginii sale de Facebook. O atitudine care n-are de a face cu viaţa sa de dinainte de a se converti, când se numea Zean şi era chitaristul nonconformist unei trupe rock.

”Mă simt sexual abuzat  atunci când cineva încearcă să mă forţeze, să mă atingă” a scris el fără jumătăţi de măsură, definind actul de strângere a mâinii unei femei ca pe ceva păcătos, inadmisibil. P.S.: Nu e adevărat că Islamul atrage în rândurile sale şi foarte mulţi declasaţi mintal, sau pur şi simplu nişte teribilişti care nu mai ştiu ce să facă cu viaţa lor? Altfel nu se poate explica aceste apucături ale unui australian convertit care devine brusc mai radical decât musulmanii.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Totul se întâmplă în îndepărtata ţară de unde nu te aşteptai la promovarea unui radicalism feroce. Nu este o noutate că pentru cei mai riguroşi dintre musulmani a strânge mâna unei persoane de sex opus, cunoscută sau necunoscută, este un act necuviincios şi de evitat. Dar în acest caz...

Preluat de la EVZ