Președintele Federației Internaționale de Judo, Marius Vizer, reales pentru un nou mandat de patru ani la congresul de la Budapesta, a anunțat un parteneriat important cu CNN pentru popularizarea sportului.

O serie de emisiuni de 30 de minute, Judo World, va fi difuzată de prestigiosul canal de televiziune CNN.

Un micro-site dedicat acestui sport este deja LIVE pe site-ul CNN, iar Campionatele Mondiale care încep luni vor avea parte de o acoperire fără precedent la televiziunea americană.

Parteneriatul cu CNN a fost anunțat la Budapesta de Marius Vizer.

“Este o onoare și un privilegiu și sper că vom avea un parteneriat pe termen lung cu CNN”, a spus Vizer, la Budapesta.

Primul episod al seriei amintite va fi difuzat pe 8 septembrie, informează Realitatea.net.

Tot la Budapesta, după realegerea sa în fruntea organizației, Marius Vizer a dezvelit o statuie dedicată Campionatelor Mondiale de Judo din capitala Ungariei.

Statuia, care înfățișează doi judokani în plină luptă, este opera artistului Fodor-Lengyel Zoltan și va fi dispusă în fața Centrului Olimpic de la Budapesta.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LOVITURĂ pentru JUDO! Vizer a bifat un PARTENERIAT cu CNN.

rootstireaActualitate/EsentialSport
Președintele Federației Internaționale de Judo, Marius Vizer, reales pentru un nou mandat de patru ani la congresul de la Budapesta, a anunțat un parteneriat important cu CNN pentru popularizarea sportului. O serie de emisiuni de 30 de minute, Judo World, va fi difuzată de prestigiosul canal de televiziune CNN. Un micro-site...

Preluat de la EVZ