Dinamo a câștigat cu 3-1 partida disputată, sâmbătă, în deplasare, împotriva formației FC Voluntari (scor 3-1) în etapa a 8-a a Ligii I.

FC Voluntari a înfruntat-o, sâmbătă, pe Dinamo, la Pitești, în etapa a 8-a a campionatului intern și a cedat cu scorul de 3-1. Oaspeții au deschis scorul prin Paul Anton, cel care a deschis scorul în minutul 7, dintr-un penalty contestat de gazde. Apoi, cei din Voluntari au egalat în partea a doua, grație lui Mihai Voduț, cel care a înscris și el de la punctul cu var. Pentru Dinamo au mai înscris Filipe Nascimento (56) și Diogo Salomao (60).

Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, i-a transmis din nou lui Ionuț Negoiță să facă tot posibilul pentru a-i mai aduce jucători care să întărească lotul „roș-albilor”. Eu sper ca în ultimele zile (n.r – din mercato) patronul echipei să-și dea seama că avem nevoie de întăriri. Minimum 2 jucători. Acum depinde doar de el”, a spus Contra la Look TV.

Claudiu Niculescu, antrenorul Voluntariului, s-a plâns de penalty-ul acordat împotriva echipei sale de „centralul” Marius Avram. Acel penalty primit ne-a schimbat toată strategia. Am revăzut faza și nu-mi explic cum de a dictat penalty. Mă deranjează că Avram mi-a spus ironic că a fost penalty. Nu a avut puterea să recunoască faptul că a greșit și mi-a zis la pauză că a revăzut faza și că penalty-ul a fost dictat corect”, a firmat Niculescu la Dolce Sport.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dinamo a câștigat cu 3-1 partida disputată, sâmbătă, în deplasare, împotriva formației FC Voluntari (scor 3-1) în etapa a 8-a a Ligii I. FC Voluntari a înfruntat-o, sâmbătă, pe Dinamo, la Pitești, în etapa a 8-a a campionatului intern și a cedat cu scorul de 3-1. Oaspeții au deschis scorul...

Preluat de la EVZ