Cu ocazia venirii în România a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, soţia acestuia a avut parte de o plimbare mai puţin mediatizată alături de Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis a dus-o pe Brigitte Macron într-o vizită secretă. Cele două prime doamne au mers la magazinul designerului preferat al lui Carmen Iohannis. Este vorba de Eli Lăslean, cea care se ocupă de garderoba soţiei lui Klaus Iohannis.

„Ziua in care m-am simtit deosebit de onorata .. .Vizita surpriza a Dnei Brigitte Macron impreuna cu Dna Carmen Iohannis a fost pentru mine ceea ce francezii spun”les grandes rencontres ” !Je vous en remercie , Madame Macron , vous avez toute mon admiration” a scris Eli Lăslean pe pagina sa de Facebook.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/vizita-secreta.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/vizita-secreta-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Cu ocazia venirii în România a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, soţia acestuia a avut parte de o plimbare mai puţin mediatizată alături de Carmen Iohannis. Carmen Iohannis a dus-o pe Brigitte Macron într-o vizită secretă. Cele două prime doamne au mers la magazinul designerului preferat al lui Carmen Iohannis. Este vorba...

Preluat de la EVZ